Suami isteri ditahan: 113 Baucar Buku 1Malaysia dijual - Issahak, Muhammad Apendy (Harian Metro, 2012)

(untitled)
KUALA LUMPUR : Polis setakat ini mengesan 113 baucar buku 1Malaysia (BB1M) yang ditukar dengan wang tunai oleh Universiti Utara Malaysia (UUM) Sintok, Kedah dan setiap satu keping baucar itu dipercayai dijual dengan harga RM45.