Suami isteri beli 113 baucar ditahan: Pasangan tawar RM180 kepada pelajar UUM sebagai pertukaran BB1M bernilai RM200 - Razali, Safeek Affendy (Berita Harian, 2012)
KUALA LUMPUR : Tidak sampai seminggu Berita Harian mendedahkan kegiatan penjualan dan melelong Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M) di kedai buku dan menerusi internet, polis menahan sepasang suami isteri, kelmarin yang disyaki membeli sekurang-kurangnya 113 baucar tunai daripada pelajar Universiti Utara Malaysia (UUM) di Sintok Kedah.