1Bakti di Rumah Seri Kenangan: Penuntut UUM terharu, penghuni gembira - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2012)
Emosi bercampur baur, ketawa kerana gembira, menangis bukan kerana sedih tetapi terharu melihat ketabahan penghuni Rumah Seri Kenangan (RSK) Kuching melayan hidup pada usia emas.