Ringan beban kos beli buku - Zulkafeli, Maria Uffa (Sinar Harian, 2012)
SINTOK- "Rasa ringan sedikit bebanan untuk tanggung kos membeli buku untuk pembdajaran kami", kata beberapa penuntut selepas menerima baucar buku di Univeriti Utara Malaysia (UUM).