Zed Zaidi sokong Auku - Razak, Akmaliah (Sinar Harian, 2012)
Tidak terlepas dari membicarakan isu semasa, pelakon popular, Zed Zaidi turut mempunyai pandangan mengenai kemelut Akta Universiti dan Kolej Universiti Auku 1971 yang kini sedang hebat diperkatakan.