Catatan pengalaman ekspatriat Malaysia - Shahar, Adli (Berita Harian, 2012)
CATATAN pengalaman ketika berada di luar negara adalah antara perkara yang dinyatakan Ekspatriat Malaysia di Arab Saudi, Ariffin Mamat, dalam buku kumpulan sajaknya yang baru diterbitkan, Echo of Silence dan Aku Masih Di Sini.