Buku Ariffin wajar dimanfaatkan pembaca - Harian, Metro (Harian Metro, 2011)
KUALA LUMPUR: "Selain novel popular, buku yang berkisar pengalaman di luar negara seperti kumpulan sajak Masih di Sini dan Enho of Silence Poetry karya ekspatriat Malaysia di Arab Saudi, Ariffin Mamat wajar dimanfaatkan pembaca," kata Pengerusi Media Prima Bhd, Datuk Johan Jaafar.