Kebijaksanaan harungi umur yang panjang - Shafie, Rohami (Utusan Malaysia, 2011)
SETIAP kali keputusan peperiksaan peringkat negara diumumkan, suasana kegembiraan dipaparkan di dada-dada akhbar bagi para pelajar yang memperoleh keputusan cemerlang.