50 pelajar sertai MGA Junior Klinik - Zulkafeli, Maria Uffa (Sinar Harian, 2011)
Sintok - Seramai 50 anak-anak kakitangan Universiti Utara Malaysia (UUM) menyertai Malaysian Golf Association (MGA) Junior Klinik yang dikendalikan Akademi Golf UUM dengan kerjasama MGA di driving range UUM.