Medan kenali golf: Anak kakitangan UUM dapat sentuhan jurulatih negara, V Gunalan - Mohamed, Shamsudin Oli (Harian Metro, 2011)
Seramai 50 anak-anak kakitangan Universiti Utara Malaysia (UUM) menyertai Klinik Remaja Persatuan Golf Malaysia (MGA) yang dikendalikan oleh Akademi Golf UUM dengan kerjasama MGA di Sintok baru-baru ini.