Lapan pelajar UUM dapat tawaran KFH: Bekerja di institusi kewangan antarabangsa terkemuka - Abdullah, Jamliah (Utusan Malaysia, 2011)
KUBANG PASU 15 Nov. - Sebanyak lapan pelajar Universiti Utara Malaysia (UUM) yang menjalani latihan praktikum di Kuwait Finance House (Malaysia) Berhad (KFH) diterima bekerja di institusi kewangan antarabangsa terkemuka tersebut.