Kepimpinan berintegrati amat perlu untuk membawa Felda ke mercu kejayaan yang lebih besar - Abdullah, Haim Hilman (Utusan Malaysia, 2011)
PENGANALISIS Ekonomi, Dr Haim Hilman Abdullah menyifatkan adalah perlu bagi Felda untuk menjadi satu entiti yang menyumbang kepada pembangunan ekonomi negara dan segenap lapisan masyarakat. Bagaimanapun, dalam usaha untuk membawa kejayaan lebih besar pada masa hadapan, Felda perlu memiliki visi dan misi terutama melibatkan pelaburan di luar negara. Pensyarah Kanan Pengurusan Strategik Universiti Utara Malaysia (UUM) ini dalam temu bual dengan Utusan Malaysia berpendapat, kepimpinan berintegriti begitu penting dalam menyumbang kemajuan lebih besar buat Felda.