Pelumba terbaik Honda Wave Junior ditawar insentif ke Jepun - Mania, MOTO dot (MOTO dot Mania, 2011)
BUKAN hadiah buat sang juara, tetapi insentif yang diberikan adalah mencari seorang pelumba terbaik dalam perlumbaan satu pengeluar - Kejuaraan Honda Wave Junior yang bersaing dalam Kejuaraan Cub Prix AAM Malaysia PETRONAS musim ini.