Kejohanan tarik minat pelancong luar - Abdullah, Mohd Rizal (Sinar Harian, 2011)
ALOR SETAR - Kejohanan Sepak Takraw Jemputan Kelab-Kelab Antarabangsa semakin terasa bahangnya. Pasukan yang bertanding memberikan persembahan yang cukup hebat untuk merebut piala yang berprestij.