Wartawan Sinar Harian kongsi pengalaman - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
SINTOK - Minat adalah faktor paling penting untuk menjadi seorang wartawan yang berjaya walaupun tanpa memiliki segulung ijazah.