Ria Pertiwi dapat projek RM100 juta - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
KUALA LUMPUR 28 April - Ria Pertiwi Sdn. Bhd. (Ria Pertiwi) telah dipilih oleh pihak pengurusan Universiti Utara Malaysia (UUM) untuk membina sembilan blok asrama di universiti itu dengan kos berjumlah RM100 juta.