Sada tawar pasukan teknikal - Hashim, Roslinda (Sinar Harian, 2011)
ALOR SETAR - Syarikat Air Darul Aman (Sada) menawarkan diri untuk membantu menyelesaikan kemelut bekalan air di Universiti Utara Malaysia (UUM) dengan menubuhkan pasukan teknikal untuk mengaudit sistem agihan dan infrastruktur air di universiti terbabit.