Sedia bertanding lihat keterbukaan demokrasi PAS - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
SHAH ALAM - Kesediaan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, ditentang pemimpin lain bagi pemilihan jawatan yang beliau sandang menunjukkan keterbukaan demokrasi yang diamalkan parti itu.