UUM kecewa rayuan tak dilayan: Lima kali kemuka rayuan kepada kerajaan Kedah agar cukai tanah dikurangkan - Darwi, Sahbulah (Utusan Malaysia, 2011)
ALOR SETAR 19 April - Universiti Utara Malaysia (UUM) sudah lima kali mengemukakan rayuan supaya cukai tanah universiti itu dikurangkan selepas tempoh rebat tamat, dalam tempoh dua tahun lepas, namun tidak pernah dilayan oleh Kerajaan PAS Kedah.