11 universiti jalin kerjasama: Tandatangani Perlembagaan Karnival Rangkaian Universiti IMT-GT - Ramli, Safina (Utusan Malaysia, 2011)
KUBANG PASU 26 Julai - Sebanyak 11 buah universiti dari Indonesia, Malaysia dan Thailand menandatangani Perlembagaan Karnival Rangkaian Universiti Indonesia, Malaysia dan Thailand (IMT-GT) di Universiti Utara Malaysia (UUM), Sintok di sini semalam.