Cetak tanpa wayar: UPM universiti pertama terima manfaat mesin pencetak LDAS - Ithnin, Hafiz (Harian Metro, 2011)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) menjadi universiti pertama menerima manfaat teknologi rumusan perakaunan dokumen Lexmark (LDAS) yang disediakan Lexmark International (Malaysia) Sdn Bhd (Lexmark) bersama rakan niaganya Ambang Ideas Sdn Bhd dengan pelaburan lebih RM1 juta.