TM jayakan Kongres Profesor Negara - Ismail, Mohd. Firdaus (Utusan Malaysia, 2011)
KONGRES Profesor Negara bermula semalam hingga 8 Julai ini menyaksikan penglibatan syarikat Telekom Malaysia Berhad (TMB) yang turut memberi sumbangan bagi menjayakan forum intelektual yang julung kali diadakan di ibu negara ini.