Siswa tertarik suasana kampung - Mohd Sahak, Mohd Saiful (Utusan Malaysia, 2011)
SUASANA kampung dan kemesraan masyarakat setempat menjadi daya penarik kehadiran pengunjung dari dalam dan luar negara.