Mengarang khutbah: Pertandingan terbuka kepada rakyat Malaysia, pelajar antarabangsa - Zulkafeli, Maria Uffa (Sinar Harian, 2011)
SINTOK - Pusat Islam Universiti Utara Malaysia (UUM) melancarkan Peraduan Mengarang Khutbah yang merangkumi soal akidah, akhlak, syariah dan isu-isu semasa.