Kumpulan bukan ulama ubah haluan PAS? - Abdul Razak, Muhammad Afifi (Utusan Malaysia, 2011)
Keputusan pemilihan kepimpinan baru Pas sempena Muktamar Tahunan ke-57 parti tersebut menyaksikan kumpulan bukan ulama 'menewaskan' kumpulan ulama