Siswa berbakti di 32 kampung: 1,200 pelajar UUM sertai program amal di seluruh negara - Abdullah, Mohd Shariza (Utusan Malaysia, 2011)
KUBANG PASU 7 Jun - Kira-kira 1,200 penuntut Universiti Utara Malaysia (UUM) menyertai Program Bakti Siswa Perdana 2011 di 32 buah kampung di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak selama seminggu bermula 1 Jun lalu.