Teliti semula laporan hina Islam: Tiada kata putus Jabatan Peguam Negara terhadap 14 aduan - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
JELEBU 6 June - Jabatan Peguam Negara hari ini diminta meneliti semula status laporan berhubung beberapa tindakan yang dikatakan menghina kesucian Islam dan kebudayaan Melayu yang berlaku di dalam Internet.