Alumni KPTM 'cari' bekas graduan - Sarabatin, Mohd Azrone (Berita Harian, 2011)
Kolej Poly-Tech MARA (KPTM) sedang mengesan lebih 20,000 graduannya di seluruh negara yang mengikuti pengajian di institusi pengajian tinngi (IPT) itu sejak 1983.