TUDM bakal miliki aset baru: Sistem pelengkap kemampuan persenjataan, radar awasi ruang udara - Iskandar, Petah Wazzan; Mokhtar, Azizah (Berita Harian, 2011)
BUTTERWORTH: Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) bakal memilik aset baru menjelang akhir tahun ini sebagai langkah strategik memperkasa keupayaan dan meningkatkan sistem persenjataan serta radar pertahanan udara negara.