UUM nafi infrastruktur disediakan tidak cukup: Timbalan Naib Canselor akui kemudahan bekalan lengkap - Md Deros, Azmi (Berita Harian, 2011)
ALOR SETAR: Universiti Utara Malaysia (UUM) menolak dakwaan masalah infrastruktur bekalan air termasuk paip bocor dan tidak diselenggara dengan baik menjadi punca gangguan bekalan air yang dihadapi pelajar universiti itu sejak beberapa tahun lalu.