Cukai tanah UUM kekal RM1.7j: Universiti boleh rayu rebat jika ada masalah kewangan: MB - Md Deros, Azmi (Berita Harian, 2011)
ALOR SETAR: Kerajaan PAS Kedah tetap dengan keputusannya untuk mengekalkan kadar cukai tanah ke atas Universiti Utara Malaysia (UUM) Sintok sebanyak RM1.743 juta setahun kerana tempoh pemberian rebat selama dua tahun bermula 2006 sudah tamat.