UUM korban dana P&P: Bayaran cukai tanah tinggi jejas program penyelidikan - Ibrahim, Mohd Iskandar (Berita Harian, 2011)
PASIR GUDANG: Universiti Utara Malaysia (UUM) terpaksa mengorbankan peruntukan Pembangunan dan Penyelidikan (P&P) jika kerajaan PAS Kedah tetap berdegil mengekalkan bayaran cukai tanah RM1.743 juta setahun.