Kampus UUM bakal jadi zon bebas cukai - Mohd. Nor, Afifi Hafiz (Kosmo, 2011)
SINTOK - Universiti Utara Malaysia (UUM) bakal mencatat sejarah sebagai kampus universiti pertama di dunia bertaraf zon bebas cukai sekiranya cadangan mengenainya diluluskan Kabinet.