UUM sambut baik tawaran SADA - Kassim, Ahmad Syahir (Kosmo, 2011)
SINTOK - Universiti Utara Malaysia (UUM) menyambut baik tawaran Syarikat Air Darul Aman (SADA) dalam usaha menyelesaikan masalah bekalan air di kampus universiti itu.