UUM kemuka rayuan: Minta kerajaan negeri Kedah lanjutkan rebat cukai tanah - Kassim, Ahmad Syahir (Kosmo, 2011)
ALOR SETAR - Universiti Utara Malaysia (UUM) menghantar surat rayuan kepada Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak semalam agar melanjutkan tempoh rebat cukai tanah sebanyak RM1.7 juta setahun seperti yang diluluskan oleh kerajaan negeri pada tahun 2006.