UUM, UMS jalin persefahaman perkukuh integrasi nasional - Kasim, Azahar (Berita Harian, 2011)
INTEGRASI nasional agenda negara yang perlu dilaksanakan secara menyeluruh dan menepati sasaran daripada pelbagai peringkat masyarakat, termasuk institusi pengajian tinggi di negara ini.