Seri Paduka perkenan UUM anugerah doktor untuk Sosilo - Berita, Harian (Berita Harian, 2010)
SINTOK - Yang Di-Pertuan Agong, Sultan Mizan Zainal Abidin perkenan Universiti Utara Malaysia (UUM), di sini menganugerahkan Ijazah Kehormat Doktor Falsafah (Kepemimpinan Keamanan) kepada Presiden Indonesia, Susilo Bambang Yudhoyono.