UUM jadi Zon Bebas Cukai - Kassim, Ahmad Syahir (Kosmo, 2011)
SINTOK - Universiti Utara Malaysia (UUM) bercadang untuk menjadikan kampus utamanya di Sintok seluas 1,061 hektar di sini sebagai Zon Bebas Cukai.