Pasukan karom UUM raih gangsa - Zulkafeli, Maria Uffa (Sinar Harian, 2011)
SINTOK - Pasukan karom Universiti Utara Malaysia (UUM) meraih pingat gangsa apabila berkongsi tempat bersama Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) pada Kejohanan Sukan Badan Berkanun Malaysia (Sukanun) ke-7 di Universiti Malaysia Terengganu (UMT) baru-baru ini.