Peranan UUM dihargai rakyat: Melahirkan modal insan berkualiti untuk negara - Abdullah, Mohd Shariza (Utusan Malaysia, 2011)
KUBANG PASU 17 Mei - Sebarang unsur luar yang cuba mengganggu-gugat pengurusan dan perkembangan Universiti Utara Malaysia (UUM) perlu ditangani dengan berkesan agar kepentingan institusi pengajian tinggi awam (IPTA) itu terus terpelihara.