UUM, UIAM wakili Zon Utara - Sarabatin, Mohd Azrone (Berita Harian, 2011)
UNIVERSITI Utara Malaysia (UUM) dan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) mengungguli Kejohanan Futsal Institusi Pengajian Tinggi (IPT) 2011 peringkat Zon Utara yang berlangsung di Pusat Sukan UUM Sintok Kedah baru-baru ini.