UUM-MUCIA jalin kerjasama : Beri peluang penuntut sambung pengajian di universiti terkemuka AS - Darwi, Sahbulah (Utusan Malaysia, 2011)

(untitled)
ALOR SETAR 3 Mei-Universiti Utara Malaysia (UUM) menjadi institusi pengajian tinggi pertama di negara ini menjalinkan kerjasama dengan Midwest Universities Consortium For International Activities (MUCIA) di East Lansing, Michingan,Amerika Syarikat (AS).