Penerokaan Pandangan Pakar dan Pembinaan Garis Panduan terhadap Kesediaan LZNK dalam Menerima Transaksi Wang Kripto sebagai Pembayaran Zakat (S/O 14291) - Mohd Yaakob, Mohd Faiz; Mohd Nawi, Mohd Aliff; Raja Hisham, Raja Rizal Iskandar (UUM, 2020)
Membangunkan garis panduan kesediaan untuk Lembaga Zakat Negeri Kedah (LZNK) sebagai kesediaan sekiranya matawang kripto ini diterima sebagai matawang yang rasmi.