Dinar emas bukan wang dunia - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
KUALA LUMPUR 15 April - Pakar ekonomi daripada Universiti of Cambridge, United Kingdom, Lord Eatwell menyifatkan dinar emas tidak sesuai digunakan sebagai mata wang di peringkat antarabangsa.