Kajian Sosioekonomi Penduduk Dun Guar Chempedak, Daerah Yan, Kedah (S/O 14936) - Che Mat, Siti Hadijah; Ismail, Russayani; Jamil, Norzita; Noor, Mohd Saifoul Zamzuri; Harun, Mukaramah; Fadzim, Wan Roshidah (UUM, 2022)
Kajian ini bertujuan untuk meneroka tahap sosioekonomi penduduk di Daerah Yan Kedah. Tumpuan kajian adalah di Dun Guar Chempedak yang merangkumi Mukim Yan, Mukim Singkir dan Mukim Sala Besar.