Zaki bertenaga: Juara kategori IPT lelaki pada pertandingan Karnival Jom Kayuh - Hashim, Azahar (Harian Metro, 2011)

(untitled)
LEBIH 500 peserta daripada 11 Institut Pengajian Tinggi Awam dan Swasta serta Kelab berbasikal menyertai pertandingan Karnival Jom Kayuh Piala Pengarah Politeknik Sultanah Bahiyah (PTSB), baru-baru ini.