NPOC medium peminat paintball - Abdullah, Mohd Rizal (Sinar Harian, 2011)
ALOR SETAR - Sukan paintball semakin berkembang di Malaysia. Sukan yang mendapat pengiktirafan dari Kementerian Belia Dan Sukan ini adalah satu sukan lasak yang boleh mengharumkan nama negara sekiranya diketengahkan ke peringkat yang lebih tinggi.