Azam Fauzi - Yasin, Khairina (Berita Harian, 2011)
Berasal daripada keluarga susah yang bergantung rezeki hasil kerja menoreh getah dan menanam padi, usahawan Fauzi Awang tidak pernah membayangkan berada pada kedudukan selesa hari ini.