Persepsi Pereka Bentuk (Guru) Terhadap Kualiti Garis Panduan Pembangunan Media Pengajaran Berkonsepkan Penceritaan Digital Untuk Tablet Skrin Sentuh - Hussain, Hashiroh; Shiratuddin, Norshuhada (Universiti Utara Malaysia Press, 2017)
Tujuan - Kajian ini dijalankan untuk mengukur kualiti garis panduan pembangunan media pengajaran berkonsepkan penceritaan digital (MPBPD). Kualiti diukur dengan membandingkan perbezaan persepsi pereka bentuk (guru) yang berpengalaman dan tidak berpengalaman yang membangunkan bahan pengajaran multimedia.