Pertalian Antara Pengalaman Masteri Dengan Efikasi Kendiri Guru: Regresi-Meta Kajian Keratan Lintang - Nordin, Mohamad Sahari; Tunku Ahmad, Tunku Badariah; Abd Razak, Nordin; Ibrahim, Mohd Burhan; Othman, Joharry (Universiti Utara Malaysia Press, 2017)
Tujuan - Analisis-meta ini pertamanya bertujuan menentu sah kekuatan pertalian (ES) antara pengamalan masteri dengan efikasi kendiri guru. Kedua, kajian ini juga meninjau faktor moderator yang mungkin mempengaruhi ES tersebut.